Ο MANAGERoulis γιορτάζει και κάνει μία ανεπανάληπτη προσφορά ως την ΔΕΥΤΕΡΑ !!!


Η προσφορά ισχύει ως Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 και ώρα 23:59 ! Ενδέχεται να πάρει παράταση αν χρειαστεί, αν γίνει θα ενημερωθείτε.

Ο MANAGERoulis σήμερα κλείνει 8 χρόνια παρουσίας με χιλιάδες φίλους και μέλη σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη του και την αγάπη του για όλο τον κόσμο. Ευχαριστεί και τους εχθρούς του, που του έδωσαν ακόμη πιο μεγάλη δύναμη. Ο MANAGERoulis πάντα υποστηρίζε με άρθρα - μπόμπες για επιτήδειους που πουλούσαν δήθεν στημένα στο facebook και γενικά, από τότε που
άρχισε όλη η ιστορία να τους αναφέρει. Το "πλήρωσε" αρκετές φορές καθώς του κατεβάσαν τις σελίδες + γκρουπ στο facebook οι "κακοί" με σκοπό να χαθούν τρόποι επικοινωνία με 35000 + μέλη και φίλοι στα κοινωνικά δίκτυα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Λατρεύουμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια, λατρεύουμε να μας μισούν για αυτό τον λόγοι οι "κακοί. Έτσι πορευόμαστε, χάρις στην στήριξη σας και στην αγάπη μας θα είμαστε εδώ κάθε μέρα, όπως είμαστε τα τελευταία 8 χρόνια. 

Έχουμε καταφέρει για αρκετό καιρό να προσφέρουμε 
δωρεάν σε όλο τον κόσμο live betting group, δωρέαν εργαλεία στοιχηματισμού αλλά και καθημερινά άρθρα από 5-10 συνεργάτες μας αρκετές περιόδους σαν να είμαστε κανονική διαδικτυακή στοιχηματική εφημερίδα. Και φυσικά πολύγλωσσο support 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο σε email support, facebook support, Skype support.

Ο MANAGERoulis μην ξεχνάτε είναι κορυφαίος σε προγνωστικά Β, Γ Εθνικής και άλλες χώρες γειτονικές με δελτία και ομάδες που έφταναν συνολικα 30-50 απόδοση και έδωσε αρκετά δωρεάν στον κόσμο του.


Με την συνδρομή - δωρέα σας στηρίζετε το έργο μας, καλύπτονται πολλά έξοδα και μπορούμε να κάνουμε πολλές παροχές στα μέλη αλλά και στα μη μέλη, ώστε να μπορεί όλος ο κόσμος να χαίρεται το στοίχημα και να μπορεί να βγάζει μεροκαμάτο από αυτό.

Οι τρόποι πληρωμής μας είναι με όλους τις μεθόδους όπως αναφερόνται εκεί.

Οι μοναδικές προσφορές που θα γίνουν για τις πρώτες 25 θέσεις στην VIP και 25 θέσεις στην GOLD, είναι ευκαιρία να τις κλείσετε από τώρα και αν δεν θέλετε να αρχίσετε από τώρα, μπορεί να αγοράσετε το πακέτο και να το αρχίσετε όποτε θέλετε. Διαθέτουμε και αυτή την δυνατότητα.

Λοιπόν τώρα έχει 25 ευρώ VIP / μήνας και 50 ευρώ GOLD / μήνας
με την εκπληκτική προσφορά έχουμε τα εξής 6 πακέτα.


50 ευρώ VIP / 3 μήνες αντί για 75 ευρώ που θα ήταν κανονικά. 100 ευρώ VIP / 6 μηνες αντί για 150 ευρώ που θα ήταν κανονικά.
200 ευρώ VIP / 12 μήνες αντί για 300 ευρώ που θα ήταν κανονικά.
και
100 ευρώ GOLD / 3 μήνες αντί για 150 ευρώ που θα ήταν κανονικά
200 ευρώ GOLD / 6 μηνες αντί για 300 ευρώ που θα ήταν κανονικά.
400 ευρώ GOLD / 12 μήνες αντί για 600 ευρώ που θα ήταν κανονικά.

Κάντε συνδρομή σήμερα πατώντας ΕΔΩ

Πληροφορίες στο manageroulis@gmail.com