ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ! Πάρε, πάρε, πάρε στα 3 στημένα + 1 δώρο ! Τρελάθηκε το αφεντικό !


Καταρχήν για όσους δεν καταλαβαίνουν, ΤΟΝΙΖΩ ότι ο τίτλος ειναι άκρως ειρωνικός και καλό ειναι να διαβάσετε όλο το κείμενο, δεν θα σας πάρει πάνω απο 5 λεπτά !

Θα σας πω κάποια πράγματα αρχικά που πρέπει να βάλετε ΟΛΟΙ στον νου σας και να μην τα ξεχνάτε !


α) Δεν υπάρχουν ΣΤΗΜΕΝΑ που τα ξέρει κάποιος και θα καθόταν να τα διαδώσει στο FACEBOOK ή γενικά στο ίντερνετ. Γιατί υπάρχουν 3 περίπτωσεις. Πρώτον δεν έχει ανάγκη όποιος ξέρει πραγματικά στημένα και ειδικά ανατροπές ή σκορ, να κάθεται να λιώνει στο facebook και να παρακαλάει για 5, 50, 500 ευρώ. Αυτός που τα ξέρει πραγματικά, αυτά θα ειναι μόνο για να σκουπίζεται στην τουαλέτα. Δεν έχει λόγο να έρθει στο facebook και να διακινδυνεύσει το πραγματικό παιχνίδι να παραμαθευτεί παρά έξω με συνέπειες είτε να υπάρξει έλεγχος στο παιχνίδι ή και να τον "φάνε" ....
β ) Οποιος έχει τέτοια, θα ειναι στο γηπεδάκι με το λάπτοπ ή το κινητό, θα απολαμβάνει την φραπεδιά ή γαλλικό με καραμέλα καφεδάκι. 
γ ) Για αυτό όσα παιδία ειναι ανήλικα, όσα άτομα θέλουν να βγάλουν λεφτά και όσοι ειναι ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ, μην ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ σε αυτούς τους έμπορους ονείρων και ΒΑΣΙΚΑ μην βασίζεστε σε αυτούς, μην χάνετε τον χρόνο σας, μην τους δίνετε χρήματα και μην χάνετε και τα χρήματα που ποντάρετε ! 

β) Μα θα πείτε ότι αυτός άκουσα από άλλον ότι ειναι όμως σωστός :
Και εγώ μάγκες άκουσα ότι ο Θείος μου στην Κρήτη πουλάει 5 κιλά λεμόνια, 5 ευρώ και τελικά πήγα και τα πουλούσε 10 ευρώ και ήταν χάλια παραγωγή...

γ) Τα δελτία που βλέπετε με ανατροπές να μοστράρουν οι απατεώνες ειναι όλα photoshop, ειναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις μέσα σε 2 λεπτά !

δ) Μα αυτος θα μου πείτε το δημοσίευσε πριν 5 ώρες, αλλά εγώ γαμώτο δεν το είδα, αλλά βγήκε, όποτε μάλλον λέει ΑΛΗΘΕΙΑ. Φιλε μου ειναι ΕΝΑ ΨΕΜΑ. το Facebook έχει ένα bug ή δυνατότητα που μπορεί να το εκμεταλλευτεί όποιος το ξέρει. να κάνει ένα ποστ ή πολλά ποστ μαζί, έπειτα να κατεβάσει την σελίδα ως προσωρινά μην διαθέσιμη, μετά όταν λήξει το παιχνίδι ή παιχνίδια να διαγράψει τα χαμένα, να αφήσει τα κερδισμένα και με 40-50 φίλους ή προφιλ του να γράψει μπράβο και λοιπές βλακείες.

ε ) Κάτσε ειναι και ο άλλος, που του είπε ότι η α ομάδα ο αμυντικός ότι θα φάει 2 γκολ, αλλά κοίτα γαμώτο οι συμπαίκτες του, δεν το είχαν καταλάβει και έτσι χάθηκε. Εγώ δεν φταίω που δεν βγήκε, ο παίκτης φταίει. Ασχέτως αν μπορεί ο απατεώνας να λέει μαλακίες και να ονειρεύεται ότι ειναι ο μεγαλομέτοχος μίας ομάδας ενώ μπορεί την ομάδα να μην την έχει δει ποτέ...

ζ) Οταν ακούτε για στημένα, ΣΤΗΜΕΝΑ όμως να κόβετε δρόμο... 


Και στο στοίχημα να θυμάστε τα ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

- Δεν υπάρχει ΤΡΟΠΟΣ να μην βγεις ούτε μια μέρα χαμένος. Κανείς δεν μπορει να πηγαίνει 1 μήνα, 2 μήνες ή έναν χρόνο συνεχόμενα ταμεία και να μη χάνει παιχνίδι. Η μάλλον ναι αν θες να μην χάνεις χρήματα, τότε πρέπει να μην ΠΑΙΞΕΙΣ ποτέ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ! Σωστά;
- Δεν μπορείς από την μία μέρα στην άλλη να γινεις πλούσιος! Να βγάλεις μεροκάματο ναι. Να βγάλεις 10, 20 , 50 , 100, 200 ή άντε 1000-2000 μπορεί να σου κάτσει κάποιο δελτιο, αλλά να βγάλεις εκατομμύρια το έχουν καταφέρει ελάχιστοι. Και συνήθως αυτοί έχουν ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Δηλαδή ποντάρουν πολλά. Αλλά λέμε ότι έχεις κεφάλαιο 100000 ευρώ, μπορείς όσο εύκολα αν είσαι τυχερός να τα κάνεις 1 εκατομμύριο ή να φτάσεις 0 ευρώ. Ειναι μία λεπτή γραμμή που τα χωρίζει, όλα !


Και εσείς μάγκες πως λειτουργείτε δηλαδή ;

Καταρχήν ο MANAGERoulis λειτουργεί εδώ και 8 χρόνια, έχουν περάσει 10αδες συνεργάτες, δημοσιογράφοι, tipsters από όλα τα αθλήματα. Εμείς έχουμε διάφορες κατηγορίες, όπου προσπαθούμε στην κάθε κατηγορία να δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Και οι πληροφορίες που λέτε τι ακριβώς ειναι;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ δεν σημαινει ΣΤΗΜΕΝΟ για εμάς τουλάχιστον όπως έχουμε τονίσει, ειναι το ΨΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ το οποίο έχει πολύ μεγάλη τύχη να επαληθευτεί για διάφορους λόγους θα αναφέρουμε κάποιους παρακάτω :

α) Γνωρίζουμε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν 3 παιχνίδια Β ή Γ Εθνικής, όπου γνωρίζουμε πολύ καλά την κατηγορία λόγω ότι αγαπάμε τις μικρές κατηγορίες και εκεί αρχίζει και τελειώνει η σχέση μας, ούτε στημένα και μαλακίες. Οπότε γνωρίζω ότι η Χ ομάδα λόγω ότι δεν πληρώνονται οι παίκτες, κάνουν αποχή θα κατέβει με παιδιά από τους νέους εν μέρη, και πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι ο bookmaker ( η εταιρια που θα το βγαλει ) δεν το γνωρίζει. Άρα αναμένω, ενημερώνω τους συνδρομητές και λέω σε λίγες μέρες θα έχουμε ένα, δύο , τρία παιχνίδια πληροφορίας. Και ναι, επαληθεύομαι ο άσσος αντί να βγει μεγάλο αουτσαιντερ μου βγαινει 1.50 και το διπλό 5.00 απόδοση. Ενώ θα έπρεπε να ήταν ανάποδα. Και ναι κάπου εδώ, ποντάρω, ποντάρουν τα μέλη και χειροκροτώ κρυφά τον Bookmaker που δεν ήξερε αυτό που γνώριζα εγώ. Γιατί δεν το ήξερε; Δεν με ενδιαφέρει, ούτε ειναι η δουλειά μου να ξέρω. Εγώ ξέρω ότι έπαιξα πολύ σωστά, εκμεταλλεύτηκα την πληροφορία - είδηση ότι θα έχουν έτσι τα πράγματα και πόνταρα σωστά όπως θα έχει.

β ) Μαθαίνω ότι μία ομάδα ειναι "νοσοκομείο" πραγματικά, ή ότι η γηπεδούχος πάντα δινει το παιχνίδι σε μία φιλική ομάδα ( ή φαίνεται βάση περίεργων αποτελεσμάτων )  σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, τότε βλέπω τις αποδόσεις κι αν ξέρω ότι έχουν βγει λάθος, το δίνουμε.
γ ) βλέπω ότι ένα παιχνίδι έχουν αλλάξει εντελώς οι αποδόσεις ή έχουν λάβει πολλά χρήματα στο ανταλλακτήριο ή στην ασία, τότε μαθαινω ειδησεογραφία και αν αξίζει ακόμη η απόδοση και το ρίσκο που παίρνουμε τότε το δίνουμε. 
Και άλλα πολλλά...

Και πολλοί άλλοι λόγοι αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ πληροφορία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα παρακάτω :
α ) Μου το είπε ο πρόεδρος, ο παράγοντας, ο προπονητής, ο παίκτης ή η γκόμενα του τρίτου ξαδέρφου του μπατζανάκη του τερματοφύλακα που παίζει.
β ) Δεν το έμαθα τυχαία, ακούγοντας το στα αποδυτήρια.
γ ) Δεν είδα κάποιο παίκτη που έριξε το δελτίο σε πρακτορείο ή σε διαδικτυακο στοιχηματικο site.
δ ) Ειμαι ο μπομπ Σφουγγαράκης και έμαθα από τον Καλαμάρη ότι θα στήσει το παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος.


Εμείς σαν ομάδα, έτσι πορευόμαστε καθαρά, δουλεύουμε δυνατά κάθε μέρα, για το μεροκάματο, έχουμε μεγάλο άγχος, καθώς αναλαμβάνουμε σε χιλιάδες άτομα με τις επιλογές μας κάθε μέρα αλλά και κάθε εβδομάδα να κλείνουμε με θετικό πρόσημο.

Αν θέλετε να μας δοκιμάσετε, να έρθετε στην παρέα μας, να γραφτείτε, τότε να ξέρετε ότι θα κάνουμε όπως πάντα ο καλύτερο για εσάς. Αλλά δεν θα δείτε ούτε στημένα παιχνίδια, ούτε στημένα σκορ, ούτε τέτοιες βλακείες όπως κάνουν οι περισσότεροι.
θα δείτε όμως θετικά αποτελέσματα, αιτιολόγηση για αρκετά σημεία και μία όμορφη δουλειά που θα σας κρατήσει για όσο καιρό θέλετε μαζί μας.

Καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο και ψηλά το κεφάλι .

Δείτε και το δεύτερο άρθρο που έχουμε γράψει πριν 1.5 χρόνο περίπου πατώντας ΕΔΩ

Υ.Γ Διαδώστε το κείμενο αυτό σε όλο τον κόσμο, κοινοποίηστε το σε φιλους και γνωστούς




Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή μπορείτε να δείτε τι πακέτα παρέχουμε εδώ ( <- κλικ ) με 10+ τρόπους πληρωμής, καθαρά και όμορφα.

Με απόλυτη εκτίμηση,

η ομάδα του MANAGERoulis